Sunday, November 21, 2010

KLS

hey there,
KLS the short for kimora lee simons. u are my soul,u are also always in my dream. why? because kau cgt cerewet. cerewet what?cerewet dlm sume keje yg kau buat sbb tu aku meminati kau. sgt marah klw bulu ketiak kau terkeluar bile photoshot, huh?i know..huhuh~ kau sgt maintain bile berat bdn kau naik mendadak.. why aku ckp cmni? suke aty aku lah kann,blog aku.. selalu bergaduh ngn fmly semata-mata nk tgk kau kat dlm tv.. sanggup berhabis or buang duet untuk beli magazine yg ade iklan kau,walau satu muke surat je,hermm~ mother also celebrity yg sgt bersahaja.. love it



No comments:

Post a Comment